professioneel

Banden-Pneus Louies biedt U naast een mooi gamma producten ook alle bijpassende diensten om aanbod en dienstverlening volledig te maken. U kan bij ons terecht voor ondermeer: het onderhoud van uw banden, het vervangen en plaatsen van banden, het preventief controleren, het herstellen, oppompen, de bandendruk controleren, het uitbalanceren, uitlijnen, industrieel herprofileren en herconfigureren van uw banden. Kortom: alle professionele dienstverlening!

BPL werkt met moderne apparatuur zoals de 3D-lasergestuurde uitlijning. We doen kosteloos nazicht van bandenspanning en profieldiepte. Onze competente en geschoolde medewerkers geven steeds een professionele en persoonlijke service, zodat U altijd en overal tevreden blijft!

Tevens werken wij met alle LEASING bedrijven en kunnen we de wagen afhalen op het bedrijf. In onze service is opvolging van uw wagenvloot mogelijk. Contacteer ons voor vlootopvolging.

Voor garages hebben wij een online webshop zodat u steeds de prijs en beschikbaarheid van elk type band kunt consulteren; en online bestellen. Vraag daarom toegang tot onze "login garage".

We hebben een eigen DEPANNAGE dienst voor al uw professionele voertuigen (vrachtwagens, kranen, manitou, heftruck, ...) en staan 24/24 en 7/7 klaar!

BPL is Uw adviseur, op technisch en praktisch gebied. We bieden transparantie in onze tarieven en dienstverlening. We bieden U een ruime keuze uit alle grote merken met fabrieksgarantie.